“Ik was de motor aan het testen”

25399161_940387819443168_215796080990287082_n

Brakel, 18/12/2017 – De motorrijder die gisteren te voet wegvluchtte van de politie heeft verklaard dat hij de motor kwam testen.

Toen de man op de Kleiberg zag dat hij zou gecontroleerd worden probeerde hij rechtsomkeer te te maken. Zijn motor kwam daarbij ten val waarop hij te voet in de bosjes vluchtte. De politie zette onmiddellijk de achtervolging in en kreeg hulp van de helikopter van het RAGO-team, de luchtpolitie. Niet lang nadat hij was weggevlucht werd de man drie kilometer verder opgepakt. Het bleek om een Corsicaan te gaan, hij verklaarde dat hij de motor kwam testen. Het was een anoniem politievoertuig dat hem aan een controle had willen onderwerpen. De nummerplaat van het motorvoertuig was handgeschreven. Waarom de man probeerde te vluchtte is voorlopig niet bekend.

Bron Het Nieuwsblad.  

Lees meer over dit verhaal via deze link: Klopjacht op motorrijder. En d éze Motorrijder opgepakt.