Kerstballen brengen 450 euro op

DSC_0021.JPG

Zottegem, 18/12/2017 – Neen, het gaat niet om de kerstballen die vorige week in Zottegem werden gestolen.  Tim Maegerman en Lieselot Eeman maakten ze zelf. 200 stuks! Ten voordele van de Warmste Week.

“Naar aanleiding van de warmste week organiseerden we een verkoop van kerstballen die 450 euro opbracht. We verkochten de afgelopen weken maar liefst 200 zelfgemaakte kerstballen met daarin spreuken zoals ‘durf dromen’, ‘strooi glinsters op het leven’ en ‘het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen’. Met deze actie steunen we Awel, een organisatie die een luisterend oor biedt voor kinderen en jongeren via telefoon, chat, forum,… Vanuit een eigen moeilijke jeugd weten we beiden dat een luisterend oor of een mogelijkheid om serieus genomen te worden een verschil kan maken. De actie werd vooral via facebook gepromoot onder de naam ‘Quote up kerstballen for life’. Quote up komt van ‘cheers up’ en wijst op het belang van naar elkaar luisteren en elkaar steunen op mindere momenten in elkaars leven. Door middel van quotes in de kerstballen wilden we warme en optimistische boodschappen op een creatieve manier overdragen. We waren aangenaam verrast door het enthousiasme waarmee onze actie onthaald werd en willen iedereen bedanken die de actie steunde.”

Foto 4-11-17 18 21 01

X