Verdwijning in Lierde

557x415xDE,P20SMEDT_ALL.jpg.pagespeed.ic.2GO8vaxqY-.jpg

19/12/2017 – De lokale politie Lierde/Geraardsbergen doet een oproep in verband met de verdwijning van Paul De Smedt uit Sint-Maria-Lierde (46).

Bericht lokale politie Lierde/Geraardsbergen

“Op maandag 18 december 2017 omstreeks 06u00, verliet Paul DE SMEDT zijn woning te Sint-Maria-Lierde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Zijn voertuig een Mercedes Vito met nummerplaat 1-HHH-848 werd het laatst gezien op maandagochtend te Schendelbeke aan de Kerkborre. De heer De Smedt is 46 jaar oud. Hij is stevig gebouwd, 1m92 groot en kalend.”

 

“Op het ogenblik van zijn verdwijning was hij vermoedelijk gekleed in een grijze werkbroek en een pull of bodywarmer met het opschrift “Elec Security”. Paul kan zich mogelijk verplaatsen met een oude mountainbike Minerva van paarse kleur met een kleurrijk motief op het kader.”

Verspreid op vraag van het Parket van Oost-Vlaanderen – afdeling Oudenaarde – 19/12/17.

Link naar het opsporingsbericht

Getuigenissen

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer  0800 30 300.

U kan ook reageren via email:  opsporingen@police.belgium.eu.