Open VLD Zottegem verrast met politieke kameleon

Danny Cantaert small.jpg

Zottegem, 19/12/2017 – Het verkiezingsjaar moet nog beginnen, maar de eerste politieke transfer in Zottegem is al een feit. De voormalig groene jongen Danny Cantaert bekende vandaag tegen alle verwachtingen in zijn blauwe kleur.

Vroeger had Cantaert ook banden met Sp.a Zottegem. Waarom hij nu ook de groenen vaarwel zegt is niet geweten. In een reactie op zijn in Zottegem waanzinnig populaire Facebookpagina Zottegem je moet het zien om te geloven   liet hij verstaan zich zeer welkom te voelen bij Open VLD. “Ik zocht en vond er een warme menselijkheid in de politieke wereld van ons Zottegem en kreeg er  een heel groot welkomstgevoel.”

Foto You tube (campagnefilmpje Danny Cantaert verkiezingen 2012)

Danny Cantaert.jpg

 

X