Golden Gospel Voices in Gangulfuskerk Oosterzele

ggv-middel.jpgOosterzele, 20/12/2017 – Dankzij Culturele Kring Land van Rode en vzw On Stage kan je op vrijdag 22 december om 20 u in de Sint-Gangulfuskerk Oosterzele gaan kijken en luisteren naar de Golden Gospel Voices. (R 17).

Hoe vaak krijgt een mens de kans om de Golden Gospel Voices aan het werk te zien? Op 22 december, dus. Het zou zonde zijn om dit concert te missen. Waar ze ook optreden Golden Gospel Voices laat een fameuze indruk achter. Muziek die goed is voor de ziel. Je krijgt een beklijvende voorstelling, zonder meer.  De term gospel is vermoedelijk ontstaan in de jaren ‘20, het is een vorm van zwart Amerikaanse muziek die voornamelijk uit de traditionele ‘spirituals’ putte, die tijdens de slavernij (eind 19 de eeuw) van generatie op generatie werd doorgegeven. Praten met elkaar mocht niet, zingen wel. Gospel muziek is gelovige muziek.

Praktisch?

Tickets en info:  www.vzwonstage.be,  www.cklvr.be. Tickets kosten 10, 12 en 15 euro (afhankelijk van lidmaatschap). Achteraf wordt in het IZOO, Dorp Oosterzele een drankje en hapje geserveerd.

Reporter 17.