OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stella Matutina steunt De Kleppe

P1012012.jpg

Michelbeke, 21/12/2017 –  Ten voordele van De Kleppe heeft Stella Matutina wafels gebakken, soep gemaakt en pakjes verkocht met vijf originele en bovendien zelfgemaakte wenskaarten. De actie bracht maar liefst €3500 op!

Robin Ronsyn, coördinator De Kleppe: “Op dinsdag 19 december kwamen de leerlingen van de eerste graad B-stroom een dag naar De Kleppe om de werking te leren kennen via belevingsactiviteiten. Activiteiten met de zorgdieren, inleefactiviteiten met de rolstoelen en educatieve spelen rond de dierenwereld werden aangeboden door onze fantastische Kleppe-vrijwilligers. Na de belevingsdag overhandigden de kinderen de cheque (foto). Deze warme dag werd afgesloten met een kom warme soep.”

De Kleppe is een oud kloosterdomein in Everbeek, dat werd omgevormd tot een aangenaam vakantieverblijf voor mensen die   fysiek, mentaal, financieel of sociaal kwetsbaar zijn. Het vakantiecentrum biedt aangepaste, comfortabele en betaalbare infrastructuur, er zijn therapeutische activiteiten met dieren en in de natuur, het is een plek om tot rust te komen.