bty

70 bewoners WZC Ter Leen op één namiddag verhuisd

bty

Herzele, 23/12/2017 –  Afgelopen maandag 18 december zijn  alle zeventig bewoners van het woonzorgcentrum Ter Leen  in de Kloosterstraat in Herzele met succes  verhuisd naar het nieuwe gebouw aan de andere kant van het zorgdorp. Geen evidente opgave, maar de verhuis verliep ontzettend vlot en de residenten genoten daarna van een geslaagde nachtrust in hun nieuwe kamer.

De bewoners kregen op maandagmorgen eerst een lekker ontbijtbuffet in de cafetaria. Ondertussen werden de bedden verhuisd naar het nieuwe gebouw.  Vanaf 14u00 maakten de bewoners beetje bij beetje de oversteek. Dat gebeurde met een bus. De vrijwilligers van het Rode Kruis verhuisden de bewoners die liggend vervoer nodig hadden. In de late namiddag werd de verhuis met succes afgerond. De bewoners werden getrakteerd op lekkere pannenkoeken.

X