Student uit Herzele brutaal overvallen in Gent

logo_politie_3-e1496859450172

Herzele, 26/12/2017 – Een 23-jarige student uit Herzele werd zaterdagnacht brutaal overvallen in het citadelpark in Gent.

Hij was op stap met een 20-jarige medestudent uit Limburg. Ze stapten om 03u00 door het park richting station toen ze werden aangevallen door 5 mannen. Ze werden op de grond geduwd en kregen flink wat klappen. Hun gsm’s, geld en horloges werden afgenomen. Daarna sloegen de daders op de vlucht. De twee hielden een politicombi tegen die een ambulance belde. De Herzeelse student werd daags nadien geopereerd aan een gebroken pink. Zijn hoofd moest ook geniet worden. Zijn mede-student had een hersenschudding, een gescheurd trommelvlies en moest gehecht worden in zijn gezicht.

Bron Het Nieuwsblad.