Fotowedstrijd tijdens nieuwjaarsreceptie in Oosterzele

DDL oosterzele nieuwjaar foto wedstrijd

Oosterzele, 02/01/2018 – Oosterzele organiseert op 7 7 januari een nieuwjaarsreceptie voor al haar inwoners. Iedereen kan ook deelnemen aan een fotowedstrijd.

In de februari-editie van het gemeentelijk infozine verschijnt een fotoverslag van de nieuwjaarsreceptie op 7 januari. Aan alle aanwezigen wordt gevraag om leuke foto’s te publiceren op de Facebookpagina Gemeente Oosterzele met  #nieuwjaaroosterzele  of stuur ze op naar  info@oosterzele.be. Vierde je de overgang van oud naar nieuw in Oosterzele en staat dat duidelijk op beeld? Ook die foto’s zijn welkom. Wie deelneemt, maakt kans op een cadeaumand met o.a. streekproducten of een van de 25 e-id  kaartlezers. Foto’s insturen kan tot 31 januari 2018.  Gemeente Oosterzele kan de foto’s verder publiceren in zijn gemeentelijke infokanalen.  De nieuwjaarsreceptie vindt plaats van 17 tot 19 uur op Rooberg in Landskouter ijzerhekken.

Foto Danny De Lobelle.