Nieuwjaarsduik in Geraardsbergen!

unnamed

Geraardsbergen, 02/01/2018 – Vergeet Oostende, het is in Geraardsbergen dat de strafste nieuwjaarsduikers wonen. Afspraak op 7 januari 2018 op het strand van het Provinciaal Domein De Gavers.

De nieuwjaarsduik heeft er al voor het derde jaar plaats en is een initiatief van jongerenvereniging Project G. en de duikclub Gobio Divers.  “3 jaar geleden, groeide dit idee, dat ontstond tussen pot en pint, uit tot een heuse activiteit. Vandaag de dag, is het stilaan een traditie geworden!  Het evenement groeit jaar na jaar, niet alleen qua deelnemers en toeschouwers maar ook qua naambekendheid”  aldus de organisatoren.

De duikers betalen 4 euro en kinderen jonger dan 12, betalen 2 euro inkom.  De deelnemers worden verzekerd en er is een ploeg van het Rode Kruis ter plaatse om duikers in moeilijkheden uit het water te halen.  De toeschouwers krijgen gratis toegang tot het strand en iedereen wordt getrakteerd op een glas cava of fruitsap. De Geraardsbergse dansgroep ‘Dizzy Dance’ zorgt voor de opwarming en de Ninoofse  Alexia D’Hertoge Martinez geeft voor de duik een optreden van een uur.  Pieter Pools, de Geraardsbergse Belleman, komt het startschot geven. Na de duik, geeft de 22 jarige Geraardsbergenaar,   DJ Noise Basement, die eveneens lid is van Project G een afterparty waaraan de duikers zich zullen verwarmen.

Afspraak van 13u00 tot 17u00. Meer info via Facebook.

unnamed (1)

X