Oosterzelenaars klinken op 2018 (inschrijven!)

DDL oosterzele nieujaar receptie yzerhekken landskouter (1)

Oosterzele, 01/01/2017 –  We kunnen niet genoeg onderstrepen hoe lovenswaardig het initiatief is van het gemeentebestuur om alweer, en zeker in tijden van opgelegde besparingen, een nieuwjaarvolksfeest te organiseren voor alle Oosterzelenaren. Laat u op zondag 7 januari vanaf 17 u tot 19 u onderdompelen in de nieuwjaarsfeer aan het GC IJzeren Hekken, Rooberg in Landskouter. ( R 17, foto DDL).

De nieuwjaarsreceptie is de ideale gelegenheid voor de bewoners om met elkaar aan de praat te raken. Het initiatief van de nieuwjaarinstuif is een zegen tegen de maatschappelijke verzuring. Het bleek op de vorige edities, het is een gelukkige trend in Oosterzele dat de bewoners elkaar weer opzoeken (cfr de vele buurtfeesten, kermissen,…in de fusiegemeente). En als het daarenboven kan gaan in de sfeer van Nieuwjaar, dan is de enige ambitie van het voltallig gemeentebestuur, u hierop uit te nodigen. Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk Oosterzelenaren van de nieuwjaarsreceptie komen genieten. Oosterzele bereidt zich alvast voor om van het nieuwjaarvolksfeest een aangenaam feest te maken. Maar waarom zou u er zelf niet bij zijn? Mis de nieuwjaarreceptie niet. Het is elk jaar opnieuw volop genieten. Samen het jaar 2018 feestelijk in. Hartverwarmende dranken, hapjes, muziek, veel sfeer: de geknipte manier om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. Inschrijven is verplicht en dit voor 4 januari, via  nieuwjaar@oosterzele.be, 09 / 362 50 09, en gemeentehuis, Dorp 1 Oosterzele.

Reporter   17, foto’s   Danny De Lobelle

DDL oosterzele nieujaar receptie yzerhekken landskouter (2)