De Windeekse Groenbuiken organiseren kerstboomverbranding

unnamed (1)

Scheldewindeke, 04/01/2018 – De Windeekse Groenbuiken organiseren op zaterdag 13 januari vanaf 19 u voor de elfde maal een kerstboomverbranding. Iedereen is van harte welkom op het Marktplein van Scheldewindeke (R 17).

Voorzitter Filip Michiels: ‘De Windeekse Groenbuiken hebben alle voorbereidingen getroffen om er voor de elfde maal een schitterend evenement van te maken. Zaterdagavond 13 januari wordt het Marktplein van Scheldewindeke alweer een vat vol leven. Letterlijk en figuurlijk vuur en gloed. De Windeekse Groenbuiken zorgen voor sfeer, hapjes en dranken en uiteraard een knetterend vuur. De vuurspuwer zorgt voor extra sfeer en spektakel. De nachtraven onder ons mogen net zoals de vorige edities lang blijven hangen’, weet voorzitter Filip Michiels die zich geruggensteund voelt door een ronduit schitterend team. En zie, de Windeekse Groenbuiken organiseren met veel goesting en enthousiasme de elfde editie van de kerstboomverbranding. Laat je onderdompelen in de nieuwjaarsfeer. Beleef een zalig avondje, laat staan nachtje in Scheldewindeke. Dus niet te missen. Geen mens die er aan twijfelt, zaterdagavond 13 januari staat het marktplein van Scheldewindeke in vuur en vlam. Voorzitter Filip Michiels en het magnificent team van De Windeekse Groenbuiken hopen dat er opnieuw een massa volk komt afgezakt.

unnamed

Bezorg kerstbomen

Wie zijn kerstboom kwijt wil, kan vanaf vrijdag 12   januari al terecht op het Marktplein van Scheldewindeke. Wie geen vervoer heeft, geeft een seintje voor donderdag 11 januari aan  kermis.windeke@gmail.com,  09 / 362 57 25. De Windeekse Groenbuiken komen graag je kerstboom ophalen.

Reporter 17.