Zottegemse sporttrofeeën: dien kandidaturen in voor 11 januari!

12705209_10153243396562541_4016663319342047227_n

Zottegem, 04/01/2018 – De Zottegemse sporttrofeeën worden dit jaar uitgereikt op vrijdag 2 februari 2018. De kandidaturen moeten voor 11 januari 2018 toekomen op de sportdienst.

Categorieën 

Voor de titel “Zottegemse Sporttrofeeën”:

de Zottegemse Sporttrofee wordt uitgereikt aan een sporter die in het kalenderjaar dat voorafgaat aan het jaar waarin deze sporttrofee wordt uitgereikt (een) buitengewone prestatie(s) heeft geleverd tijdens een of meerdere sportmanifestaties van provinciaal, Vlaams en/of (inter)nationaal niveau (prestaties geleverd in het voorbije kalenderjaar). Komen in aanmerking: podiumplaats(en) op internationaal, nationaal of Vlaams niveau – 1ste plaats op provinciaal niveau.

Voor de titel “Zottegemse Beloften”:

de Zottegemse sporttrofee voor beloften wordt uitgereikt aan een beloftevolle jongere die in het kalenderjaar dat voorafgaat aan het jaar waarin deze sporttrofee wordt uitgereikt (een) buitengewone prestatie(s) heeft geleverd tijdens een of meerdere sportmanifestaties van  provinciaal, Vlaams en/of (inter)nationaal niveau (prestaties geleverd in het voorbije kalenderjaar). Komen in aanmerking: podiumplaats(en) op internationaal, nationaal of Vlaams niveau – 1ste plaats op provinciaal niveau. Deze sporttrofee kan slechts 1 maal worden uitgereikt aan een en dezelfde persoon.

Voor de titel “Zottegemse Sportverdienste”:

de Zottegemse trofee voor sportverdienste wordt uitgereikt aan een sporter als beloning voor zijn volledige en beëindigde loopbaan of aan een natuurlijk persoon voor de bijzondere inspanningen die hij heeft geleverd voor de sport. Deze sporttrofee kan slechts 1 maal worden uitgereikt aan een en dezelfde persoon.

Voor de titel “Zottegemse Sportteams”:

de Zottegemse sporttrofee voor sportteams wordt uitgereikt aan een sportteam dat in het kalenderjaar dat voorafgaat aan het jaar waarin deze sporttrofee wordt uitgereikt (een) buitengewone prestatie(s) heeft geleverd tijdens een of meerdere sportmanifestaties van provinciaal, Vlaams en/of (inter)nationaal niveau (prestaties geleverd in het voorbije kalenderjaar). Komen in aanmerking: podiumplaats(en) op internationaal, nationaal of Vlaams niveau – 1ste plaats op provinciaal niveau.

Voor de titel “Zottegemse G-sporters”:

de Zottegemse sporttrofee voor G-sporters wordt uitgereikt aan een G-sporter die in het kalenderjaar dat voorafgaat aan het jaar waarin deze sporttrofee wordt uitgereikt (een) buitengewone prestatie(s) heeft geleverd tijdens een of meerdere sportmanifestaties van provinciaal, Vlaams en/of (inter)nationaal niveau (prestaties geleverd in het voorbije kalenderjaar). Komen in aanmerking: podiumplaats(en) op internationaal, nationaal of Vlaams niveau – 1ste plaats op provinciaal niveau.

Praktisch

Kandidaturen moeten voor 11 januari toekomen op de Sportdienst.

– per zending: Stedelijke Sportdienst Zottegem (Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem);

–  bureel van de Sportdienst (Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem);

– tegen ontvangst van een bevestiging via e-mail aan sportdienst@zottegem.be

Place to be op vrijdag 2 februari

Feestzaal van de Bevegemse Vijvers

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X