Oosterzele huldigt personeelslid: Nadine krijgt erkenning jarenlange inzet

DDL oosterzele personeel op pensioen nadine (1)

Oosterzele, 05/01/2018 – Op de nieuwjaarsreceptie voor het personeel in feestsalons Agathea in Landskouter heeft burgemeester Johan Van Durme namens het gemeentebestuur een mooi eerbetoon gebracht aan Nadine Van De Sype uit Scheldewindeke die op 30 juni 2017 met pensioen ging. Haar echtgenoot Marc De Poortere werd in de hulde betrokken. (R 17, foto DDL).

Met een gevatte toespraak van de burgemeester, mooie attenties en een receptie in stijl werd heel dankbaar afscheid genomen van Nadine Van De Sype. Ze trad in dienst in 1997 en stond ‘s avonds in voor het toezicht aan de schoolpoort van de Basisschool Scheldewindeke. Nadine zorgde als geen ander voor de veiligheid van de kinderen. Opmerkelijk haar blijvende en aanstekelijke vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ouders konden met hun vragen steeds terecht bij Nadine. Ze was steeds bereid extra uren te presteren bij ziekte van haar collega’s. Ze toonde steeds interesse voor het volgen van vormingen. Altijd bereid om het onderste uit de kan te halen. In de feestrede werd herinnerd aan de inzet, de energie, de gedrevenheid en de onverbrekelijke band met de school. Nadine kreeg het in overvloed een eerbetoon met de waardering: 20 jaar lang een uiterst loyale medewerkster van de gemeente Oosterzele. Nadine kreeg een warme hommage. De grootste voldoening? De waardering die ze kreeg voor haar werk, ze deed haar job graag. Intense betrokkenheid bij de werking van de school. Veel appreciatie voor de 20 jaar lange inzet. Bedankt voor alles, Nadine.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.

DDL oosterzele personeel op pensioen nadine (2)