VIDEO: Kerstboomverbranding Erwetegem

ertegemse-trekkers-kerstboom-2017-121

Erwetegem, 05/01/2018 – Op 20 januari organiseren  d’Ertegemse Trekkers naar goede jaarlijkse gewoonte een kerstboomverbranding ten voordele van de lokale verenigingen.

De kerstboomverbranding vindt plaats op de parking van SBS De Smidse (Smissenhoek 103). De toegang is gratis, iedereen is welkom. Meer details via dit Facebookevenement.

“Nadat we de laatste restjes van de familiale menu’s hebben verorberd, met knikkende knie ën onze nieuwjaarsbrieven hebben opgezegd en verkleed de straten en caf é’s trotseerden, is het nu tijd voor de kerstboomverbranding!  Naast het geknetter van de talrijke vuurkorven zullen we dit jaar muzikaal verwend worden door een fantastische muziekband. Warm krijgen we het niet alleen van de vlammen die hoog boven de berg kerstbomen woeden, maar ook van de vuurspuwer met een sterke adem. We kunnen ook nog in de talrijke prijzen vallen na een kerstballenworp voor jong en oud.
Kortom, een evenement om niet over te slaan!”

 

 

X