Kleurrijk autosalon – Volg alles op De Beiaard. Vandaag deel 1: praktisch

Kleurrijk spektakel op het Autosalon

Algemeen, 10/01/2018 –  Van vrijdag 12 januari tot en met zondag 21 januari gaat het Autosalon door op de Heizel in Brussel.

Op weekdagen opent het Autosalon om 11 uur en blijft open tot 19 uur. In de weekends zwaaien de deuren één uur vroeger open om 10 uur en blijft het salon open tot 19 uur. Om iedereen de gelegenheid te geven na de dagtaak het salon te bezoeken voorziet de organisatie in laatavond openingen op vrijdag 12.01 maandag 15.01 en vrijdag 19.01 dan blijft het toegankelijk tot 22 uur. Men heeft ook de mogelijkheid om zijn tickets online te bestellen langs de website  https://tickets.brussels-expo.be  en op die wijze 1,75 euro te besparen. Het algemeen tarief met aankoop van ticket ter plaatse is 15 euro, online gekocht 13,25 euro. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen ter plaatse 9 euro, online gekocht is dit 7,25 euro. In groep naar het Autosalon komen kan ook dan betaalt men altijd voor minimum 20 personen ter plaatse 12 euro per persoon, of online aangekocht 10,25 euro.   De organisatoren doen er alles aan om meer personen aan te trekken tijdens de werkweek. Enkel wie online tickets aankoopt voor een bezoek op dinsdag 16, woensdag 17 of donderdag 18 januari, geniet nog eens van een bijkomende vermindering van 20 % op de ticketprijs. Kom je met 4 personen samen in een auto, dan krijgt men gratis parking op Parking C. Met de trein naar het Autosalon kan ook door aankoop van een gecombineerd ticket trein+metro+toegang. Afstappen in het Zuidstation en daar metrolijn 6 nemen richting Koning Boudewijn en aan de voorlaatste halte Heizel afstappen met ingang langs Paleis 3. Er is uitgebreide controle voor wie langs parking C komt met ingang langs Astridhal en voor wie met de metro komt met toegang langs paleis 3.

Freddy De Schuiteneer.

Autosalon Plan (1)