Pascale Platel, Roos Van Acker en Nele Van den Broeck gaan op zoek naar de liefde in GC De Kluize Scheldewindeke

DDL oosterzele Pascale Platel (4)

Oosterzele, 11/01/2018 –  Op donderdag 25 januari vanaf 20 u gaan Pascale Platel, Roos Van Acker en Nele Van den Broeck in GC De Kluize Scheldewindeke samen op zoek naar ‘DE LIEFDE’, maar verwarren die soms met wellust. Je krijgt cabaret van de bovenste plank. (R 17, foto DDL).

De frivole dames Pascale, Roos en Nele zijn in de Oosterzeelse cultuurtempel aan zet en ze nodigen u met veel goesting uit. Met trom en paukenslag, met gefluister, gezang en gelach en met veel goesting. Maar geloven Pascale, Roos en Nele er nog in? Maak het mee vanaf de eerste rij. Voor Nele heeft liefde veel gezichten. Ze maakt grimassen en tronies en steekt haar tong uit op het moment dat je haar vriendelijk toelacht. De laffe liefde duwt je harteloos weg net als je denkt haar gevonden te hebben. Roos wandelt rond in twee verschillende sokken van twee verschillende exen. Ze bieden steun. Hoeveel losse sokken kan een mens verzamelen alvorens hij een passend paar vindt? Pascale zoekt de blik van haar lief, ze wil die blik verdienen. Ze moet hem dringend zien en heeft daar alles voor over. Voor haar geen passief afwachten meer. De liefde zal haar niet verrassen, zij zelf zal de liefde zelf bespringen. ‘Zie mij graag. Ik zie u graag waarom gij mij dan niet. Of ziet ge mij toch graag? Maar zeg het dan, zeg het dan toch…Misschien herkent gij de liefde wel niet als ze pal voor uw neus staat. Hoe erg is dat.

Tickets

Tickets kosten 18, 17, 16, 15 en 14 euro en zijn verkrijgbaar bij de cultuurdienst, eerste verdieping GC De Kluize,  Sportstraat 5 Scheldewindeke, viawww.gcdekluize.be, 09 / 363 83 30,  reservaties@oosterzele.be.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.