Drieste inbrekers in Grotenberge

logo_politie_3-e1496859450172

Zottegem, 12/01/2018 – Woensdagavond werd ingebroken in een woning in de Leenstraat. Opnieuw gingen de inbrekers driest te werk.

Zaterdag in een woning langs de Gentse Steenweg in Grotenberge maakte een inbreker te veel lawaai waardoor de bewoners gealarmeerd werden. Hij vluchtte te voet langs omliggende tuinen. Woensdag hadden de inbrekers meer succes en net zoals zaterdag in een woning langs de Provinciebaan in Zottegem gingen ze driest te werk. Pogingen om de verstevigde deur te forceren lukten niet, de inbrekers vonden er dan niet beter op om de deur in haar geheel volledig in te duwen. In de woning langs de Provinciebaan werd een gelijkaardige tactiek toegepast. De politie is een onderzoek gestart.

Bron het Nieuwsblad

Lees meer over de inbraakgolf van zaterdagavond in Zottegem via de link hieronder:

Inbraakgolf in Zottegem, nog maar eens…