Winterse gezelligheid op Marktplein Scheldewindeke

DDL scheldewindeke groenbuiken kerstboom verbranding  (3).jpg

Scheldewindeke, 12/01/2018 – morgen  organiseren de ‘Windeekse Groenbuiken’ hun jaarlijkse kerstboomverbranding. (R 17, foto DDL).

Geef de donkere dagen geen kans en laat de koude u op zaterdagavond 13 januari niet afschrikken om er op uit te trekken. De kerstboomverbranding wordt niet alleen een gezellig, maar bovenal een letterlijk en figuurlijk warm event.  Iedereen is zaterdag 13 januari van harte welkom op de kerstboomverbranding. Naast het knetterend vuur gaat je ook genieten van  een vuurshow, sfeer, hapjes en drankjes. En jij kan zorgen voor extra warmte en gezelligheid. Je bent welkom m ét of zonder kerstboom. En je kan nog maar eens met familie, vrienden, kennissen,…klinken op het nieuwe jaar. Beleef een zalig sfeervol avondje, laat staan nachtje, in Scheldewindeke. Geen mens die er aan twijfelt, zaterdagavond staat het Marktplein van Scheldewindeke in vuur en vlam. Letterlijk en figuurlijk: vuur en gloed.  Kerstbomen (enkel kerstbomen!) kan je achterlaten op het Marktplein vanaf vrijdag 12 januari. Zaterdag afspraak om 19u00.  

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.