Carnavalisten bezoeken AZ Sint-Elisabeth

SAM_2992_2.jpg

Zottegem, 12/01/2018 – Naar goede jaarlijkse gewoonte brachten de carnavalisten woensdag bezoek aan AZ Sint-Elisabeth en woonzorgcentrum Egmont. Maandag gingen ze ook langs bij de graven van de overleden prinsen carnaval.

 Het bezoek aan het ziekenhuis en het woonzorgcentrum is een jarenlange traditie die in het leven werd geroepen door het Feestcomit é Zottegem. De leden van het Feestcomit é werden woensdag vergezeld door  Prins Bart III, Keizer Adriaan, Seniorenkeizer Vic en -keizerin Claudine, het jeugdprinsenpaar Yilke en Briek en leden van de Carnavalraad. Ze gingen ze langs bij hen die carnaval niet zelf actief konden vieren en ze bezorgden hen een kleine attentie. Maandag gingen de leden van de carnavalsraad en ook Prins Bart III langs bij de graven van de overleden Prinsen Carnaval. Ze brachten hulde en legden ook een bloemstuk neer. Op de foto zie je bij het graf van Alex Monie.

Programma Carnaval

Vanavond is het carnavalsstoet in Erwetegem, zaterdag in Sint-Maria-Oudenhove. Zondag is er de popverbranding in Grotenberge. Lees meer via de links hieronder.

VIDEO: Carnaval Zottegem: Volledig programma + terugblik editie 2017

VIDEO: Zondag apotheose Carnaval Zottegem: de popverbranding in Grotenberge

X