Aanbesteding nieuwe speeltuigen in Houtem

unnamed.jpg

Sint-Lievens-Houtem, 15/01/2018 –  De gemeente Sint-Lievens-Houtem lanceert een overheidsopdracht voor het leveren en plaatsen van speeltuigen in diverse speeltuintjes van de gemeente (uitbreiding en vervanging van toestellen) en in het NEC De Pastorie.

De opdracht moet voor 20 mei 2018 worden uitgevoerd zodat onze kinderen deze zomer volop kunnen genieten van meer speelmogelijkheden. Deze opdracht kadert in het project ‘Kruispunten om te ontmoeten’. Ben jij producent of leverancier van speeltuigen?  Lees dan hier het bestek:

https://www.sint-lievens-houtem.be/upload/2018_01_11_Bestek_cbs11012018_def.pdf
De offerte moet ten laatste op 7 februari 2018 – 10.30 uur ingediend zijn op het gemeentehuis van Sint-Lievens-Houtem.

Een fitness-carrousel in openlucht (zie foto) is vooralsnog niet opgenomen in het bestek.

HDK – foto L.A.M.P.

X