Geen vijfde match op rij zonder verlies voor Eendracht Elene Grotenberge

1-_UDY9049

Zottegem, 15/01/2018 – Eendracht Elene Grotenberge verloor voor het eerst in vijf matchen. Het werd 1 – 3 uit bij KVV Vlaamse Ardennen.

EEG kwam in de 11de minuut nochtans op voorsprong. Een doelpunt gescoord door Van Der Haegen. Twee minuten later stonden de bordjes echter al gelijk. Toen doelman Gobijn met rood van het veld werd gestuurd kreeg EEG het steeds moeilijker. Vlaamse Ardennen kwam nog voor de rust (minuut 44) op voorsprong en diep in de tweede helft (minuut 87) kreeg het zekerheid van de overwinning.   Door het verlies moet Eendracht Elene Grotenberge de zevende plaats in het klassement aan Vlaamse Ardennen laten. Het staat nu 8ste met 25 punten uit 17 matchen. Volgende week wacht een thuismatch tegen Robur, de 15de in stand met 10 punten uit 17 matchen.

Foto’s Rudy Schietecatte.