Feestcomité bezoekt beschermde werkplaats

DSC_0458 (1)

Zottegem, 15/01/2018 – Voor de 15de keer al ging het Feestcomité Zottegem de vrijdag na Carnaval Zottegem op bezoek bij de medewerkers van de Beschermde Werkplaats. Die vaste afspraak is voor het Feestcomité een evidentie, verklaart voorzitter Lieven Buysse.

“BWZ is het grootste sociale project in Zottegem, waar mensen die elders minder gemakkelijk aan de slag kunnen toch werk vinden. Als Feestcomité betrekken we graag iedereen bij de carnavalsvieringen, ook wie niet in de sociaal sterkste positie staat.” Elke werknemer van BWZ kreeg een attentie uit handen van de leden van het Feestcomité, burgemeester De Potter, Prins Bart III, Keizer Adriaan, Seniorenkeizer Vic en -keizerin Claudine en leden van de Carnavalraad.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X