“Een geliefde kerel en een harde en toegewijde werker”

traveins

Zottegem, 16/01/2018 – Het overlijden van Joris Verliefde (31) heeft Zottegem diep getroffen. Ook burgemeester Jenne De Potter reageerde.

Joris overleed gisteren na een arbeidsongeval op het Traveins in Sint-Goriks-Oudenhove. Hij raakte gekneld tussen een hijskraan en een vrachtwagen. Toen het nieuws bekend raakte, bleek hoe geliefd hij was in Zottegem. Het regende reacties op de sociale media. Joris werd omschreven als een lieve, hardwerkende jongeman. Burgemeester Jenne De Potter reageert vandaag in Het Laatste Nieuws, want ook hij kende Joris goed: “We waren heel goeie kennissen. Joris was een heel harde en toegewijde werker. Ik kende hem als een immer goedgemutste en vriendelijke kerel die ook altijd klaar stond om anderen te helpen.”

Lees meer:

Dodelijk arbeidsongeval in Zottegem

 

 

X