Geheim van mysterieuze vliegende schotel in Zottegem onthuld

0 (1)

Satire-Zottegem, 16/01/2018 –  Beeldmateriaal en getuigenissen leveren het bewijs. De Amerikaanse Bill Coleman was de eerste die met een aanwijzing kwam maar tot vandaag ontbrak beeldmateriaal.

Coleman was luchtmachtkolonel tussen 1961 en 1963 en vertelde over een UFO die hij spotte terwijl hij in 1955 een B-25 bommenwerper bestuurde. “Het cirkelvormige object vloog op 6000 meter hoogte. Ik maakte een scherpe bocht om de UFO in te halen, maar het object was plotseling verdwenen.” Hij voegde er aan toe dat het object er uit zag als een typische vliegende schotel. Uit verder onderzoek blijkt dat de schotel is neergestort boven Vlaanderen. De eerste lokale vermelding gebeurde decennia geleden al in deelgemeente St.-Maria-Oudenhove van de Egmontstad Zottegem. Daar sprak een harige motorrijder al in 1955, terwijl hij zich bezatte om van de schrik te bekomen, over een rond vliegend object met een doorschijnende koepel. Ondertussen is in het dorp een heuse cultus ontstaan waarbij de gelovigen ritueel het glas heffen.

Op 13 januari 2018 dook een overtuigende foto op, vermoedelijk uit 1955. U ziet hoe de dorpelingen het tuig verslepen. Let op de verschrikte inwoners die naar het vreemde object staren. Ondertussen is uitgewezen dat de vliegende schotel werd ingegraven ter hoogte van de crypte van Lamoraal van Egmont, in het centrum van de stad. De aanhangers van de cultus van de vliegende schotel halen eindelijk hun gelijk. In zottegem landde een UFO. Van alternatief-betrouwbare bronnen bronnen vernemen we dat de buitenaardse piloot vandaag is geïntegreerd in de lokale gemeenschap. Naar het schijnt doorkruist hij godganse dagen de streek, op zoek naar naar zijn schotel.

 

Robotfoto van het buitenaardse wezen dat in de vliegende schotel werd aangetroffen. Het is een artistieke impressie van een getuige die zich het voorval herinnert

0 (2)