Herzelenaar die vrouw beroofde aan bankautomaat geïdentificeerd

logo_politie_3-e1496859450172

Herzele, 16/01/2018 – Een 28-jarige man uit Herzele gedagvaard voor in snelrecht nadat hij 500 euro roofde van een vrouw aan de bankautomaat van het Belfiuskantoor.

Op vrijdagnamiddag 29 december 2017 haalde een dame aan de bankautomaat van een Belfiuskantoor in Herzele 500 euro af.  Op het moment dat ze het geld in haar portefeuille wou steken, graaide een man de briefjes uit haar handen. De vrouw probeerde de man nog tegen te houden, maar hij kon zich losrukken en met de buit vluchten. De politie stelde een onderzoek in en kon de verdachte identificeren en oppakken.  Het betreft een 28-jarige man uit Herzele die geen onbekende is voor het gerecht.  Hij werd gedagvaard in snelrecht en dient zich op 5 maart 2018 voor deze feiten te verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde.