Victor (8) raapt al drie jaar zwerfvuil

Victor van Heyste

Balegem, 16/01/2018 – Victor Van Heyste (8) raapt al sinds hij in de tweede kleuterklas zit zwerfvuil in de straten van Balegem.

In 2015 schreven we in de papieren Beiaard al over hem. Drie jaar na datum is Victor even gemotiveerd in zijn strijd tegen zwerfvuil. Nog steeds gaat hij gewapend met handschoenen, laarzen en een vuilniszak op zoek naar zwerfvuil. Na een telefoontje van papa naar de gemeente, wordt de zak dan opgehaald voor verwerking.  Om Victor te ondersteunen in zijn jeugdig enthousiasme en doorzetting, kreeg hij nu van  Schepen van Openbare Werken Christ Meuleman  een professionele uitrusting: een grijptang, fluohesje en vuilniszakken!  Fier als een gieter is hij nu nog meer gemotiveerd om zijn acties verder te zetten. Laatst maakte Victor lege flessen genever, autovelgen, en veel  blikjes RedBull en pils buit.

De Beiaard 6 maart 2015