Open VLD draagt unaniem Melissa Dooms voor als kandidaat-schepen

Melissa Dooms.jpg

Lierde, 18/01/2018 –  Na het vertrek van schepen Rudy Mortier in december 2017 werd er nog geen opvolger aangesteld waardoor de verkiezingen van de vervangende schepen op de dagorde van de volgende gemeenteraad staat. Deze gaat door op maandag 22 januari 2018. Open Vld Lierde draagt Melissa Dooms (34jaar), huidig gemeenteraadsvoorzitter en lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober naar voor als opvolger.

“Het partijbestuur steunt Melissa unaniem als kandidaat-schepen,” zegt afdelingsvoorzitter Jelle De Tandt. “Het afscheid van Rudy kwam eerder onverwachts, maar we zijn er van overtuigd dat Melissa de taken van Rudy met volle overtuiging en toewijding zal overnemen. Vervolgens kan Lieve Van Der Straeten, die in het begin van de legislatuur schepen is geweest, Melissa haar taak als gemeenteraadsvoorzitter overnemen.”

Open Vld, dat sinds het begin van de legislatuur twee schepenen in het college en de
gemeenteraadsvoorzitter levert, gaat uit van de steun van meerderheidspartner CD&V.
Melissa Dooms: “Reeds 18 jaar hebben we samen met CD&V mooie zaken gerealiseerd voor de Lierdenaren. Denken we de voorbije jaren maar aan de realisatie van het
ontmoetingscentrum De Lier, sporthal De Zandloper en talrijke wegeniswerken. Ook in 2018, het laatste jaar van deze legislatuur, ligt onze focus op het krachtig besturen van onze prachtige gemeente.”

“Ik ben uiteraard heel vereerd dat mijn partij mij als kandidaat-schepen voordraagt”, stelt Dooms. “Als de gemeenteraad mijn kandidatuur steunt, zal ik het beste van mezelf geven om samen met de rest van het gemeentebestuur hard te blijven werken aan een Lierde waar het fijn is om te wonen.”

X