Beiaard-tip: Huur een stukje moestuin in Brakel

DSC_7962

Brakel, 23/01/2018 – Bij de Ferm Fruit Hoeve in Brakel kunnen moestuin liefhebbers een perceeltje huren om zelf een moestuin in te richten.

De Ferm Fruit hoeve  heeft een boomgaard van 60 bomen en richt zich op de productie van biologische vruchtensappen. Binnenkort kunnen mensen uit de buurt ook hun eigen fruit komen plukken. Momenteel staan er appel-, peren-, pruimen-, kersen-, krieken-, kweepeer-, en perzikbomen. “We plannen ook nog de aanplant van kleinfruit (allerlei bessen, frambozen, druiven) in 2019”, aldus Sara Crappé. “Om een optimale bestuiving te verzekeren hebben we ook enkele bijenvolkjes staan die honing produceren. Met workshops willen we onze kennis delen met de buurt. Deze workshops zullen zich richten op snoeien van fruitbomen, inrichten en onderhoud van de moestuin en imkerij

“In 2018 starten we al zeker ons nieuwe project op binnen Ferm Fruit: De MoestuinMaat. Moestuinliefhebbers kunnen bij ons een perceeltje huren om hun eigen moestuin in te richten. Alle info hierover staat ook vermeld op onze facebookpagina (https://www.facebook.com/FermFruit/) en op de flyer die we momenteel verspreiden in Brakel en omgeving.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X