Inspiratiesessies in Zottegem “Mensen maken het verschil”

fullsizeoutput_2e40

Zottegem, 23/01/2018 –  In het voorjaar van 2018 gaan in Zottegem een aantal ontdeksessies door voor ondernemers, zaakvoerders, teamleaders, verantwoordelijken en HR professionals die op zoek willen gaan naar de synergie tussen mens en organisatie. Ze worden georganiseerd en gefaciliteerd door Vanessa De Mulder.

“Ik ben intussen 15 jaar actief binnen HR en organisatieontwikkeling”, aldus De Mulder. “Wanneer ik ondernemers, medewerkers of HR professionals ontmoet, merk ik vaak dezelfde uitdagingen: hoe ontwikkel ik een feedback cultuur, hoe kan ik mijn team beter laten samenwerken, hoe kan ik als organisatie mijn doelen realiseren en op welke manier kunnen mijn medewerkers hiertoe bijdragen? Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mens en organisatie elkaar ontmoeten er een duurzame synergie ontstaat. Net met de bedoeling om organisaties hun strategie te laten realiseren en aan mensen uitdagende en boeiende jobs te bieden, wil ik graag inspireren om aan de slag te gaan en mensen het verschil te laten maken.”

“De ontdeksessies in het voorjaar van 2018 gaan over de rol en het inzetten van  talent  in je organisatie, over de  magie in strategie, over  drive en  engagement  en over de  kracht van structuur in  je organisatie (Agile en Innovatief Organiseren).  Je mag een mix van methodieken, inzichten en praktische tools verwachten. Ik breng hierbij graag mijn ervaring in. Ik heb een diploma als juriste, aangevuld met een opleiding HRM aan Vlerick Business School. Daarnaast ben ik actief als talent professional en in Antwerp Management School   in het kader van innovatief organiseren.

Meer info?

Alle details, data en meer toelichting over de onderwerpen vind je terug op  www.mensenmakenhetverschil.be

Inschrijven kan via  contact@mensenmakenhetverschil.be  of 0497/58.89.73