Dichtwedstrijd ‘De bastaard van Egmont’

Dichtwedstrijd Egmont.jpg

Zottegem, 23/01/2018 –  De Zottegemse stadsbibliotheek organiseert een dichtwedstrijd naar aanleiding van het Egmontjaar 2018.

Het onderwerp is “De bastaard van Egmont”, licht schepen van cultuur Sandra De Roeck toe.   We zijn er immers zeker van dat Lamoraal minstens één bastaard had en dat leek ons een leuk uitgangspunt. Verder zijn er geen vormvereisten. Geef je verbeelding een blanco blad en zend tussen 25 januari en 1 maart 2018 jouw gedicht in.”

Praktisch

Inzenden kan per post of per e-mail naar Kasteel van Egmont, 9620 Zottegem ofbibliotheek@zottegem.be. Voeg afzonderlijk uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum toe. Een onafhankelijke jury beoordeelt de gedichten. De hoofdprijs is een boekenbon van 100 euro. Het tweede gedicht wordt beloond met 75 euro, het derde met 50 euro. De organisator verwittigt de winnaars tussen 10 en 20 maart 2018.