Zottegem in beeld voortaan gratis in elke Zottegemse bus

27152893_1552043321518188_1636432149_n

Zottegem, 23/01/2018 – Het fotomagazine ‘Zottegem in Beeld’ zal voortaan gratis in elke Zottegemse bus verspreid worden.

Zottegem in beeld is een spin off van de Facebookpagina Zottegem je moet het zien om te geloven en werd opgericht door paginabeheerder Danny Cantaert en de huidige hoofdredacteur van het magazine, Geert Van De Velde.

“We willen zoveel mogelijk Zottegemnaren in beeld brengen in ons compacte fotomagazine door foto’s te publiceren van voorbije evenementen in onze Egmontstad”, legt Van De Velde uit.  “We hebben Zottegem in Beeld gedurende 3 jaar onafgebroken elke maand gedrukt op 2500 exemplaren en verdeeld via 150 Zottegemse winkeliers.  Echter, de verdeling op zich was maandelijks een helse job. Daarom hebben we besloten om vanaf nu ons stadsmagazine te verdelen in alle brievenbussen van Groot-Zottegem”.

 De oplage van Zottegem in Beeld is vervijfvoudigd en wordt vanaf nu gedrukt op 12.000 exemplaren waarmee alle Zottegemnaren in één klap bereikt worden.

 “We hebben van deze gelegenheid ook meteen gebruikt gemaakt om een grafisch bureau onder de arm te nemen en de layout op te frissen”, besluit Van De Velde. “Atelier 64 is hierin onze partner en zij hebben het stadsmagazine de professionele look gegeven die het verdient.  Het vernieuwde Zottegem in Beeld mag zeker gezien worden en zal in de loop van de volgende week verdeeld worden in elke brievenbus van Groot-Zottegem.”

X