Zottegem Atletiek strikt toppers voor veldloop

4.jpg

Zottegem, 27/01/2018 – Atletiek Zottegem laat weten dat er morgen enkele toppers aan de start verschijnen van haar veldloop.

Het gaat om Hanne Verbruggen,  Karen Van Proeyen en Fred érique Versluijs.

“In Hannuit waar ik negende werd in een Internationaal deelnemersveld, had ik het gevoel dat ik nog niet was aangepast aan de hoogtestage en het trainingsvolume opgedaan in KENIA”, aldus  Hanne Verbruggen. “Daarom besloten mijn trainer en ikzelf om deel te nemen aan de veldloop te Zottegem. Uit mijn bloedresultaten  kon ik afleiden dat mijn waarden gestegen waren en dat er dus zeker een positief  effect moet zijn of nog moet komen beter gezegd. Mijn trainingen kan ik vlekkeloos afwerken en probeer ik zo goed mogelijk te combineren met mijn voltijdse job in het onderwijs. Alle ingredi ënten zijn dus aanwezig om er zondag een goede wedstrijd van te maken.  Ik heb er alvast veel zin in en kijk er naar uit!”

Veldloop praktisch

Afspraak zondag 28 januari 2018 vanaf   12 uur. Het volledige gebeuren speelt zich af achter de ‘Bevegemse Vijvers’ aan het festivalterrein.

Op de omloop zijn alle atletiekliefhebbers welkom. De eerste start voor benjamins meisjes wordt gegeven om 12.00 uur. Er zijn categorie ën voor dames en heren, van benjamins geboren in 2010 tot en met masters, verdeeld over 22 reeksen. Iedere aangekomen atleet ontvangt een naturaprijs. Niet-aangesloten atleten tot en met scholieren kunnen gratis   deelnemen aan deze wedstrijden. Niet-aangesloten Juniores/Seniores en Masters kunnen deelnemen mits aanschaf van een dagvergunning van 10 euro.

Promo_veldloop_2018.jpg

Praktische info

* Datum en plaats: 28 januari 2018 om 12 uur   nabij de Bevegemse Vijvers — Zottegem.

* Secretariaat: feestzaal Bevegemse Vijvers

* Kleedkamers:   nieuwe sporthal

* Prijsuitreiking: feestzaal Bevegemse Vijvers

Geplande activiteiten

Noteer alvast volgende organisaties in jouw agenda:

  • 37ste  Egmontloop op zaterdag 18 augustus 2018 op het Stedelijk Sportstadion te Zottegem
  • Jaarlijks Eetfestijn op zaterdagavond 20 en zondagmiddag 21 oktober 2018 in het Ontmoetingscentrum van Velzeke.

Sportief? Sluit je aan bij Zottegem-Atletiek!

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.

Voor meer informatie contacteer  www.zottegem-atletiek.be  of  za@val.be