Groepsreis naar het Landbouwsalon in Parijs

DDL parijs neerhof dieren tentoonstelling (3)

Oosterzele, 27/01/2018 – De kleinveevereniging “Het Neerhof Werk van den Akker-Land van Aalst vzw organiseert een Groepsreis naar het   Internationaal Landbouwsalon in Parijs.

Het Neerhof organiseert de busreis naar het landbouwsalon al voor 20ste keer. Het salon heeft plaats van 24/02 t/m 04/03 2018 in Paris Expo aan ‘Porte de Versailles’. SIA is een zeer prachtige beurs, van hoog internationaal niveau en enig in zijn soort in Europa, zowel kwantitatief maar nog meer kwalitatief. Een mondiale beurs ook, voor elkeen die van fauna en flora houdt en die graag geniet en proeft van de rijkdom der (Franse e.a.) landbouwproducten. D é manifestatie bij uitstek van levende landbouwdieren met veel animatie en gezelligheid. Het fantastische SIA strekt zich uit over 150.000 m ². Een dag om echt met partner, familie of vrienden te beleven ! U kunt reeds op ontdekking gaan naar meer informatie op  www.salon-agriculture.com

Praktisch

Inschrijven kan vóór 01.02.2018 bij Geert De Clercq, Klemhoutstraat 99    – 9620 Zottegem
tel 09 / 361.17.12      wvda.lva.merelbeke@scarlet.be  www.neerhof-aalst-rhode.be. De inschrijving wordt pas aanvaard na betaling van het overeenkomstig bedrag op rekening BE33 1400 3083 4246. Daarop wordt geen enkele uitzondering gemaakt.

Nog enkele praktische inlichtingen

Vertrek om 5u30 en terugkomst rond 23u00 ter hoogte van “Reisbureau ITA”,  Brusselsesteenweg 269 (N9) te 9230 Wetteren. Een bevestiging van de deelname wordt nog toegestuurd vóór 18 februari. Wij vertrekken vrij vroeg, met het oog op een vlotte aankomst ter plaatse, maar vooral ook op een niet te late terugkeer, met respect voor wettelijke rij- en rusttijden.

De inschrijvingsprijs van € 35,00 is exclusief het toegangsticket en berekend op basis van een deelname van minimum 40 personen. Hoe groter de belangstelling, hoe goedkoper de reiskosten per persoon uitvallen. Desgevallend kan een bedrag teruggestort worden (wat bij een deelname van bv 50 personen al zeer opmerkelijk is). Opstapplaatsen zijn voorzien te Wetteren (ITA) , Deinze (afrit E17) , Kortrijk-Oost (afrit E17).

Danny De Lobelle.