Directrice van GO! De Leefschool Oosterzele daagt ouders en leerlingen uit

leefschool_DSC0577

Oosterzele, 30/01/2018 – Directrice Martine Vande Moortele blikt heel tevreden terug op de ‘challenge day’, die in De Leefschool Oosterzele plaats vond. Ze daagde de ouders en leerlingen uit om hun handen uit de mouwen te steken op zaterdag 27 januari.  (R 17)

Een trotse Martine Vande Moortele was erg blij met de ruime opkomst: ‘De ouders en de kinderen zijn met verve in hun opdracht geslaagd. Alle materialen waren aanwezig. De werken zijn al aardig opgeschoten. Het amfitheater ziet er al erg aantrekkelijk uit’, legt Martine Vande Moortele uit. Aan dynamiek blijkbaar geen gebrek in De Leefschool.

2018 wordt inderdaad  een zeer uitdagend jaar voor GO! De Leefschool Oosterzele. Men wil er dit schooljaar een amfitheater voor 200 mensen bouwen op de speelplaats. De grondwerken waren dan wel al gestart maar er waren nog vele helpende handen nodig voor de verdere afwerking. De gedreven directrice Martine Vande Moortele daagde daarom de ouders en kinderen uit om ook hun handen uit de mouwen te steken op zaterdag 27 januari jl. Vanaf 9 u tot 16 u gonsde De Leefschool van het leven. Gespot op de speelplaats:   enthousiaste ouders en leerlingen (en of ze het leuk vonden), betonmolens, truwelen, tien schoppen, een trilplaat, tien kruiwagens,…en veel zweet. Niemand die er aan twijfelde, de opdracht slaagde. Een tien op tien. Ouders en leerlingen toonden een groot hart voor ‘hun’ hartschool. Directrice Martine Vande Moortele hield woord, de uitdaging lukte, en zoals beloofd bakte ze op dinsdag 30 januari pannenkoeken voor alle leerlingen en personeelsleden van de school. Smullen maar. Op vrijdag 9 maart organiseert De Leefschool Oosterzele met de leerlingen van de lagere een plantdag. Men vindt het belangrijk dat het groene karakter van de school behouden blijft.

Reporter 17, foto’s Leefschool.          

                                                                                                                                                                                                                                                   

X