Ginstberg doet mee met Tournée Minérale

Ginstberg-Ilse Prinsen Evi-Niko productie 1

Oosterzele 30/01/2018 – Met Tournée Minérale in aantocht is het duidelijk te zien in de supermarkt dat de karren gevuld worden met waters en frisdranken. Daarbij zijn consumenten op zoek naar eens iets anders dan water. Toch is men bij Ginstberg fier op de basis van al hun dranken, namelijk het water uit de “Ginstberg” bron.

Dit natuurlijk mineraalwater wordt al sinds 1897 gebotteld op fles en heeft een uitzonderlijke minerale samenstelling.  “De consument staat niet altijd stil bij de ecologische voetafdruk bij het kopen van dranken.” zegt zaakvoerder Niko Claeys. Wij willen Ginstberg water en limonades echt verankeren in Oost-Vlaanderen, het is immers gek dat men water uit Fiji of elders zou drinken. Ons water wordt gefilterd door de natuurlijke kleilagen op de Ginstberg en de Ginstberg bron is erkend als Europees natuurlijk mineraalwater. Door het lage zoutgehalte is het geschikt voor zoutarme diëten, de lage droogrest laat dan weer toe dat het water geschikt is voor de bereiding van babyvoeding. Het water uit eigen streek is toch om fier op te zijn dat dit op de keukentafel staat.”

Hoe werkt Ginstberg concreet mee aan Tournée Minérale?

“Voor Tournée Minérale hebben we op Beedrop (site waar men aan winkelprijs van de lokale handelaar thuis levert aan winkelprijzen) een pakket “Tournée Ginstberg Puur Natuur” samengesteld. Dit pakket wordt in de eerste week gelanceerd, de volgende weken telkens iets anders uit ons wegwerpgamma. Het eerste pakket bevat 24 liter plat water en 6 gratis glazen. Met het water start immers alles.” zegt Evi Van De Velde. “In sommige winkels (supermarkten en drankenhandels) zijn er diverse acties met niet-alcoholische dranken, ook Ginstberg doet hier mee waar mogelijk.”

Foto’s, met dank aan Ilse Prinsen

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X