VIDEO – Zottegems talent voor vrij podium gezocht!

999390_201801250905188961956

Zottegem, 30/01/2018 –  Naar aanleiding van de 450e ‘verjaardag’ van de onthoofding van Graaf van Egmont, worden er in Zottegem het hele jaar door festiviteiten op poten gezet. De Stedelijke Jeugdraad organiseert hierbij Wervel on Stage, een lokale talentenshow.

“Op 23 juni organiseren we in het gloednieuwe Beislovenpark, die dezelfde dag officieel voor het eerst zijn deuren opent, een vrij podium genaamd “Wervel on Stage”. Op dit vrij podium is de Zottegemenaar, jong en oud, welkom om zijn allerfijnste kunstjes te komen tonen. Dit kan van zang, toneel, cabaret tot eender welk talent gaan. We willen er graag een kleine versie van Belgium got talent van maken maar dan voor de Zottegemnaar ” vertelt Elke Van Waeyenberge, voorzitster van de Jeugdraad.

“Het vrij podium gaat door in de boomgaard van het Beislovenpark, die deze dag dan ook een middeleeuws make-over krijgt. Er worden passende eet en drinkmogelijkheden voorzien en daarnaast zullen ook de enige echte Lamoraal en zijn vrouw Sabina aanwezig zijn om de winnaar van de talentenshow uit te roepen.”

Praktisch

Heb jij een talent dat je wil laten zien? Maak er een filmpje van (maximum 1 minuut) en stuur dit door naar lamoraal.egmont@zottegem.be, voor zondag 18 maart!

Promofilmpje “Wervel on stage”

https://www.facebook.com/jeugddienstzottegem/videos/1781102595296925/

Meer info

Jeugddienst Stad Zottegem — Beislovenstraat 4 — Zottegem — jeugddienst@zottegem.be – 09367 91 98.