Wordt PVDA d é verrassing in Geraardsbergen?

04_IMG_7160

Geraardsbergen, 30/01/2018 –  Zondagmorgen hield PVDA Geraardsbergen haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het enthousiasme was groot.

“We merken dat steeds meer mensen de weg vinden naar de PVDA”, zegt Nick Dobbelaere,  aldus voorzitter en lijsttrekker van de partij tijdens de komende gemeenteraardsverkiezingen. “Op onze nieuwjaarsreceptie mochten we opnieuw heel wat nieuwe mensen verwelkomen die geïnteresseerd zijn in waar de PVDA voor staat. Vier van hen namen meteen een lidkaart.”

“De PVDA maakt het verschil voor de groeiende groep mensen die door het beleid uitgespuwd worden. Wij krijgen steunbetuigingen van mensen die door de traditionele politieke partijen al lang zijn opgegeven. Mensen die al jaren niet meer zijn gaan stemmen, laten me weten dat ze in oktober toch nog eens het stemhokje in gaan. Dat soort boodschappen geeft moed.”

Ook PVDA-woordvoerder Tom De Meester was naar zaal ’t Groen Kruiske in Geraardsbergen afgezakt en sprak de aanwezigen toe. Hij verwees onder meer naar de ontslagen bij Carrefour: “Een bedrijf dat één miljard euro winst maakte, zet in Belgi ë 1.233 mensen op straat, alleen maar omdat de aandeelhouders nog meer winst willen zien. Dat kan niet. De PVDA heeft in het parlement dan ook een wetsvoorstel ingediend dat het onmogelijk maakt dat bedrijven die winst maken werknemers ontslaan.”

De Meester stak de lokale afdeling ook een hart onder de riem. “Het zou best eens kunnen dat de PVDA ook in Geraardsbergen zorgt voor de verrassing van de verkiezingen.”

Wie meer wil weten over de PVDA in Geraardsbergen kan contact opneemt met de lokale afdeling via e-mail:  geraardsbergen@pvda.be

X