Nieuwjaarsreceptie voor de inwoners van de wijk Zonnelaan, Koningshofstraat en Meersstraat in Zottegem

DSC_1043-1-1_groepsfoto

Zottegem, 30/01/2018 –  Op zondag 28 januari laatstleden organiseerde het wijkcomit é van de Zonnelaan, Koningshofstraat en Meersstraat, in samenwerking met de stad Zottegem, voor de negende keer een nieuwjaarsreceptie in het gezellig versierde Ontmoetingscentrum van Strijpen.

Tijdens deze nieuwjaarsreceptie wensten de talrijk opgekomen buren elkaar een zalig , voorspoedig en gelukkig nieuwjaar. Ook dit jaar had het wijkcomit é traditiegetrouw zijn wensen in een nieuwjaarsbrief verpakt. Zoals de vorige jaren, zorgde het wijkcomit é voor drankjes en een knabbel.   De aanwezige buren zorgden, gedurende verscheidene uren, voor een gezellige babbel. Dit jaar daagden verschillende jonge gezinnen met kinderen op.

“Hoe meer de buren elkaar in een gezellige en ontspannen sfeer ontmoeten, des te meer leren ze elkaar kennen en groeit het gevoel van ‘h é, we horen erbij’”, aldus Jean-Marc Cosyns, namens het wijkcomit é. “Door dergelijke activiteit in te richten hoopt het wijkcomit é zijn steentje bij te dragen om de vriendschapsbanden en het sociale contact in onze buurt aan te zwengelen en te stimuleren.”