Feestje met Samana Oosterzele

P1040583

Oosterzele, 31/01/2018 –  Op donderdag 25 januari heeft Samana Oosterzele met zijn eerste activiteit van het nieuwe werkjaar flink gescoord. Precies 125 deelnemers kwamen naar het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke afgezakt voor het pannenkoekenfestijn. (R 17).

Na het welkomstwoord door het voorzittersduo Juliette Meuleman en Rita De Landsheere werd het volop genieten van het optreden van Aki Bollino. Wat een feest! Ambiance troef. Aki Bollino, een klassiek geschoold tenor,   bracht een spetterende show met zeer gesmaakte operette melodie ën en mooie schlagers van weleer. Het publiek zong mee, met de polonaise een fantastische sfeer, applaus op alle banken,…Aki Bollino stal de show in GC De Kluize. Na de verrassende show was het pannenkoeken smullen. A volont é. En of ze smaakten. De reacties waren unaniem lovend. Het bestuur van Samana Oosterzele blijft zich het vuur uit de sloffen lopen om de leden en sympathisanten met een resem activiteiten te verwennen. Samana (Ziekenzorg) Oosterzele schrijft verder aan zijn succesverhaal en blijft na al die jaren nog altijd energiek, gedreven, enthousiast. GC De Kluize was op donderdag 25 januari een sfeervolle plek en bruiste van het leven.

Reporter 17, foto’s Samana.    

 

X