Trefdag Trage Wegen in Herzele, een ontmoetingsdag voor liefhebbers van wandel- en fietspaden

14469707_10153808960377541_6698968193878736077_n

Herzele,   30/01/2018 –  Op 24 maart is er de  Trefdag Trage Wegen,  deze keer in  Herzele, op de wip tussen de  Vlaamse Ardennen en de Denderstreek. Een ontmoetingsmoment voor het brede publiek met een fijne voorjaarswandeling. “We  kijken er naar uit om heel wat mensen uit de streek te verwelkomen”, aldus de organisatie.

“Uitwisseling, inspiratie en een verkwikkende voorjaarswandeling: dat zijn de ingredi ënten van de jaarlijkse Trefdag. Bezoekers krijgen een blik achter de schermen van het aangekondigde decreet gemeentewegen: Vlaams parlementslid en initiatiefneemster Lies Jans geeft tekst en uitleg. Diverse lokale werkgroepen uit heel Vlaanderen en pleitbezorgers van trage wegen vertellen over hun ervaringen en gaan in dialoog. Doorheen de diverse info- en uitwisselingssessies staan de lokale verkiezingen en beleidsuitdagingen centraal.”

Praktisch

Het voormiddaggedeelte vindt plaats in de gemeentelijke basisschool De Kersentuin, op wandelafstand van het treinstation Herzele. In de namiddag loodst de werkgroep Trage Wegen Herzele het publiek langs veilige en natuurrijke paadjes, nieuwe doorsteekjes, uitgestrekte kouters, kasteeldreven en grenslandschappen.

De Trefdag is een hartelijk ontmoetingsmoment voor liefhebbers van trage wegen én alle fervente wandelaars en fietsers.

Surf naar www.tragewegen.be/trefdag voor meer info.

Vragen? Neem contact op met Andy via andy.vandevyvere@tragewegen.be of 09 / 331 59 20. Of neem een kijkje op de evenement-  Facebookpagina  van Trage Wegen (klik op link in het rood)

aankondiging-kort.jpg

X