Reynaerts-VanDurme Michiels CT uit de startblokken in Gijzenzele

DDL gijzenzele ploegvoorstelling Reynaerts _ VanDurmeMichiels Cycling Team (2)

Gijzenzele, 01/02/2018 –  Zaterdag was er in ’t Zaaltje   in Gijzenzele de ploegopstelling   van Reynaerts-VanDurmeMichiels CT, in het bijzijn van sponsors en fans.

Het lokale wielerteam van Gijzenzele Stevesco-Reynaerts CT heeft een naamswijziging ondergaan naar Reynaerts-VanDurmeMichiels CT. Het richt zijn pijlen op Waod en Gentlemenkoersen in de regio.  David Dumortier nam het voortouw in het nieuwe ontwerp, samen Ignace Reynaerts en  Kenneth Bouquet. “We wilden de rode schouder als eigenheid bewaren en toch nog een meer professioneel ontwerp hebben.”

“Na 2017 een aanpassingsjaar te zijn geweest voor de meeste renners wegens een niveau hoger, hopen we 2018 iets beter in te vullen. Olivier De Smet heeft de overstap gemaakt naar de Elite zc bij VDM-Trawobo en zorgde vorig seizoen voor de enige overwinning voor het team. We hebben ons versterkt met Bart Vral en Frederik Van Boven die volgens ons potentieel genoeg hebben om een overwinning binnen te halen. Ook in de breedte zijn we zeker versterkt. De andere podiumrijder van 2017 David Dumortier ligt in de lappenmand na een knieoperatie en zal ten vroegste in mei terug in competitie treden. Alle andere renners bleven de ploeg trouw. Kenneth Bouquet, Ignace Reynaerts, Stijn De Sutter, Kevin Claeys, Kenny Spileers, Dieter Buyse, Nico Peeters, Joeri De Cock en Nico Van Bever. Voor het eerst is ook een jeugdrenner in ons rangen met Liam Reynaerts, die vorig jaar al eens kon proeven van podium bij de 9-jarigen. De ploeg zal de komende 3 jaar met Verge rijden en met helmen van Lazer geleverd door Wetthra Sportwebshop. Het doel is een 10 overwinningen behalen met de ploeg en ons vooral weer laten opmerken op en naast de fiets.”

DD, foto’s Danny De Lobelle.  

X