Zottegemnaar verstopt zich twee uur in gracht na ongeval

logo_politie_3-e1496859450172

Zottegem/Wetteren, 05/02/2018 – Een twintiger uit Zottegem hield zich na een ongeval zaterdagnacht twee uur lang verborgen in een gracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 05u30, op de Oosterzeelsesteenweg in de buurt van het rondpunt aan de E40. Nadat de jonge bestuurder in de berm was terecht gekomen vluchtte hij weg en verborg zich twee uur lang in een gracht achter elektrozaak Kr ëfel. Pas toen zijn wagen getakeld was, kwam hij tevoorschijn. Hij werd opgemerkt door een politiepatrouille die nog ter plaatse was. Hij vertoonde onderkoelingsverschijningen en werd door de politie naar het ziekenhuis gebracht.

Bron Het Laatste Nieuws

Bestuurder verstopt zich na ongeval 2 uur in ijskoude sloot… en wordt opgepakt