Eerste namen Rock Zottegem bekendgemaakt

photo 2012

Zottegem, 05/02/2018 – Rock Zottegem heeft de eerste namen voor editie 2018 bekendgemaakt.

Op vrijdag 29 juni zakken Lost Frequencies, Kaiser Chiefs, Lil’ Kleine en Jebroer af naar Zottegem. Op zaterdag 30 juni is het dan de beurt aan The Offspring en Millionaire. Binnenkort start de ticketverkoop en volgen nog namen.

Organisator Kurt De Loor is alvast heel erg tevreden met de eerste lading namen die hij kon strikken. “Ik denk dat we een perfecte mix hebben tussen groepen die al jaren op ons verlanglijstje stonden zoals The Offspring en groepen die vandaag echt ‘hotter than hot’ zijn zoals Lost Frequencies en de rappers Lil’ Kleine en Jebroer. Het wordt echt voor ieder wat muzikaal wils op Rock Zottegem dit jaar. En binnenkort komen er nog mooie namen bij op de affiche.”

Ticketverkoop

Wie Lost Frequencies, The Offspring of Kaiser Chiefs aan het werk wil zien kan binnenkort terecht op de website van ROCK ZOTTEGEM www.rock-zottegem.be voor tickets. Vroege vogels kunnen tot 1 maart voordelig tickets kopen. Zij betalen dan 40 euro (ipv 45 euro) voor een dagticket en 80 euro (ipv 85 euro) voor een combiticket.

Binnenkort maakt Rock Zottegem nog een reeks nationale en internationale namen bekend.