Inbrekers gevat na controle voertuig

logo_politie_3-e1496859450172

Erpe-Mere, 09/02/2018 – Afgelopen nacht werden drie vermoedelijke inbrekers gearresteerd in Erpe-Mere.

De arrestatie gebeurde na controle van een verdacht voertuig met Roemeense nummerplaat. In de kofferruimte van het voertuig werd inbrekersmateriaal aangetroffen. De drie inzittenden, respectievelijk 32, 33 en 35 jaar, allen van Roemeense nationaliteit en zonder gekende woonplaats in België, konden worden gelinkt aan een inbraak in een krantenwinkel gepleegd in Erpe-Mere in de nacht van 1 op 2 februari jl. Ze werden gearresteerd en worden vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt hun aanhouding.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X