Kerstkaarten brengen 707 euro op voor Bijeva

Bijeva TR Graphics FB

Zottegem, 09/02/2018 – Tom Roman van TR Graphics overhandigde vandaag een cheque van 707 euro aan Anny De Windt van Bijva.

Het was de opbrengst van de verkoop van kerstkaarten tijdens de eindejaarsperiode. Tom Roman werkte hiervoor samen met Danny Cantaert wiens foto’s werden afgebeeld en ook verschillende Zottegemse handelszaken waar de kaarten te koop werden aangeboden (Reizen Gies, Pralifino Zottegem, Pigment Interieur, BO-T é, Traiteur ’t Hooghuys, Apotheek Van De Keere, Boekhandel Uilespiegel, Jo Dieraert Florist, Residentie Bruggepark). Tom Roman maakte de kerstkaarten met zijn bedrijf TR Graphics (en bood ze ook te koop aan) en was van plan een fractie kosten van het opgehaalde bedrag af te houden. Omdat de verkoop van de kaarten niet het verwachte resultaat opleverde, zag hij hier van af en schonk de opbrengst integraal aan Bijeva, een vereniging die zich al jaren inzet voor kansarme gezinnen (kinderen) in onze regio.