Open Vld en LIDO klinken op beloftevol 2018

Nieuwjaarsreceptie Open VLD Oudenaarde

Oudenaarde, 16/02/2018 –  Open Vld en LIDO sloegen de handen in mekaar om de inwoners van Oudenaarde en hun liberale sympathisanten te verwelkomen op een hapje en een drankje. Burgemeester Marnic De Meulemeester, parlementslid Carina Van Cauter en vice-premier Alexander De Croo spraken het talrijk opgekomen publiek toe.

De Liberale Dames van Oudenaarde (LIDO) onder leiding van Sybille De Vos en het lokale Open Vld-bestuur lokten heel wat volk naar zaal Harmonie in de schaduw van de vernieuwde markt. Een verwezenlijking waar Marnic De Meulemeester, lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, bijzonder fier op is. Uiteraard blikte hij ook al even vooruit naar oktober 2018 en wil hij zich samen met zijn ploeg volop blijven inzetten voor het welzijn van alle inwoners en de gedane beloftes verder nakomen en afwerken.

Door de politieke actualiteit werd gastspreker Vincent Van Quickenborne weggeroepen naar ‘De Zevende Dag’, maar Alexander De Croo en Carina Van Cauter waren een fantastisch invallersduo die hun waardering voor het liberale bestuur in Oudenaarde uitspraken en de belofte maakten om zich zelf ook ten volle te blijven inzetten voor het welzijn van alle burgers op federaal vlak. Met de nodige trots blikten zij terug op een aantal reeds gerealiseerde beloftes en blikten ze vooruit op wat er nu reeds in de pijplijn zit om binnenkort te realiseren.

De LIDO-dames toverden lekkere hapjes op de tafels en met een glaasje bubbels in de hand werd geklonken op een druk, beloftevol 2018.