Repair Café Zottegem zoekt herstellers

Reapir café Zottegem1

Zottegem, 19/02/2018 – Op zaterdag 24 februari is er opnieuw een repair café, van 13u30 tot 17u00 in restaurant ‘Levi’s burgers’ in de Trapstraat.

“We zullen terug proberen om zoveel mogelijk huishoud – en andere apparaten van de afvalhoop te redden”, klink het bij de organisatie. “Tevens kan je bij ons ook terecht voor vastgelopen computers, oude hifi toestellen, printers, fietsen e.d. Wij zorgen ook voor een ontspannen en luchtige sfeer, al dan niet met een drankje en wie er al is geweest weet dat er een goede ambiance hangt mede door Jana en Levi van Levi’s eetcafé waar we onze maandelijkse repaircafé belangeloos mogen laten doorgaan. Door de afwezigheid in de maanden februari t.e.m juni zoeken we enkele vrijwillige herstellers, van “allerlei pluimage.” Deze kunnen zich melden via piet.bogaert@telenet.be of eens langskomen tijdens een van onze repairdagen.

Meer info?

Facebookpagina Repair Café Zottegem

Reapir café Zottegem

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X