VIDEO: 52-jarige man komt om in woningbrand

Woningbrand Schendelbeke (3)

Geraardsbergen, 20/02/2018 – Een woningbrand in Schendelbeke heeft vannacht een dodelijk slachtoffer geëist.

Het ging om een woning in de IJsbroekstraat. Het vuur werd omstreeks 02u40 opgemerkt door buurtbewoners. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al door het dak. Pas omstreeks 04u00 kon de brandweer de woning betreden. Binnen troffen ze het lichaam van de 52-jarige bewoner aan. Een branddeskundige van het parket zal de oorzaak van de brand onderzoeken. Burgemeester Guido De Padt ging al ter plaatse. “Onze gedachten gaan uit naar de familie”, liet hij weten.

Bron Het Nieuwsblad, foto’s met dank aan Guido De Padt

VIDEO. 52-jarige man komt om in woningbrand in Schendelbeke

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X