Dubbel valentijnsconcert bij KH St. Cecilia Melle met muzikale familie De Neve

DDL melle valentijn concert kh st cecilia melle kh con animo (21)

Melle,  De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Melle en de Koninklijke harmonie Con Animo Oosterzele organiseerden   op zaterdag 17 februari gezamenlijk een valentijnsconcert in de studio’s M te Melle.

Sint-Cecilia is een vereniging die bloeit, een enthousiaste groep vrienden die samen van hun hobby genieten. Het valt ook op hoeveel jonge muzikanten lid zijn. Kortom: het is een vereniging waar muziek in zit!  Onder leiding van Johan Van Hulle nam    KH Sint-Cecilia Melle het eerst deel voor haar rekening met een liefdes greep uit de muziek geschiedenis    met het team liefde, niet alle liefdes song zijn liefde vol. Voor een ruim opgekomen publiek brachten ze onder andere deze titels: Great Themes from Great ltalian Movies, Julia, Strangers in the Night, One Moment In Time, She Believes In Me, A Whiter Shade Of pale en Tura For Band. Bij de uitvoering van Silenzio speelde Ronny Brisson Trompet Solist solo

De Koninklijke Harmonie Con Animo nam met veel plezier de uitdaging aan en verzorgde het tweede deel. Vooreest speelde de muzikale familie De Neve met gans het gezin samen  Marijke Galle   (Dwarsfluit) en Hans De Neve (Trombone) de kinderen Jolien De Neve (Dwarsfluit),  Stef  De Neve (slagwerk  ) en    Fran    De Neve (klarinet) en is dan ook de jongste 10jaar van de groep. Onder leiding van dirigent brachten ze volgende stukken: Dichter und Brauer, Glenn Miller melodie, Oblivion, Hard beat en Caravan.

Als afsluiter speelde beiden harmonie ën samen en werden de verdienstelijke personen in de bloemen gezet.

Danny De Lobelle.